Adóbevallást szeretnék csinálni, de nem tudom hogyan. Jövedelmem csak diákmunkából származik. Milyen oldalakat kell kitölteni diákoknak?
Ez így kicsit kevés információ. Mondhatnám azt, hogy ugyanazokat, mint bárki másnak.
Ha többet tudnék, segíthetnék...
Milyen szerződéssel dolgoztál (munkaviszonyos, vagy megbízásival?). Mettől meddig dolgoztál? Stb...
Előző vagyok.
Tedd meg, hogy leírod a bruttó (munkaviszonyos) béred összegét, hogy melyik hónapra szólóan kaptad ezt a bért, és hogy mennyi adóelőleget vontak le belőle és megcsinálom a bevallásod személyes adatok nélkül. Te pedig otthon átírod a nyomtatványba.
Ha nem csak bért kaptál, hanem más jellegű jövedelmet (például valamilyen költségtérítést, stb.), akkor azt külön címkézd ki nekem.
Gondolom, kaptál róla valamilyen igazolást. Akkor egyszerűbb az, ha onnan a sorokat és oszlopokat jelölve átírod ide nekem, vagy küldj privát e-mailt. Másképp nehéz segíteni, mivel a bevallásnak "ezer" sora van, mindenkinek mást kell rajta kitölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!