Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol találom meg a neten az...

Hol találom meg a neten az apeh-es nyomtatványt, amit ki kell töltenem adóbevalláskánt és elküldeni e-mailben?

Figyelt kérdés
És hogy kell kitölteni?Van hozzá segédlet?Egyáltalán én ki tudom tölteni útmutató alapján,ha nem tanultam ilyesmit?Nem tudom mással megcsináltatni,beküldeni pedig már nem lehet.
2009. febr. 23. 00:49
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

az apeh honlapon (míly meglepő)

van hozzá segédlet.

nem biztos, hogy ki tudod tölten egyedül (mármint jól), mert eléggé nyakatekert, főleg, ha vannak kedvezményid, visszaigénylésed.

2009. febr. 23. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

www.apeh.hu

0853-as számú nyomtatvány.

Ha nem értesz hozzá inkább kérj segítséget.

2009. febr. 23. 06:46
 3/5 anonim ***** válasza:
2009. febr. 23. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Vigyázz vele, nem csak az 53-as nyomi kell, hanem a javas keretprogi is csak abban fog müködni. Kriszta
2009. febr. 23. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:

www.apeh.hu honlapon bal oldalt a letöltések fül alatt a nyomtatványkitöltő programok menüpontban kell letölteni az ABEV JAVA keretprogramot és a 0853-as bevallást (itt lehet súgót is letölteni), mindahhoz hogy ez működjön szükséges a java program feltelepítése is, amit az "e-bevallás,java" fül alatt az általános tudnivalóknál találsz meg legalul.

Ezután meg kell nyitni az abev java programot és azon belül megnyitni a 0853-as bevallást. A program sokat segít a kitöltésbe, kiszámol egy csomó dolgot. A lényeg, hogy megfelelő összegeket megfelelő helyer kell beírni. A program segít a súgóval is, ha nem tudod, hogy az adott mezőben mit kell szerepeltetni, akkor az adott mezőbe állsz és az F1-es billentyű lenyomásával jobb oldalt megjelenik a súgó.

2009. febr. 23. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!