Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy egy-két jó tanácsra lenne szükségem. Egyből belevágok a közepébe, szóval 2 éve kezdtem el weboldalak

hobbi szintű üzemeltetésével foglalkozni, közben több programozási nyelvet is elsajátítottam. Mára több bevételt

termelő oldalam is van, eddig nem nagy összegeket kerestem vele 100-200$ mert alig volt reklám az oldalakon, decemberben

a Google Adsense-n keresztül új hirdetéseket raktam az oldalakra ami már januárban több mint 3000$-t termelt, ez folyamatosan

nő a februári már jóval 3000$ felett volt [3280$], most úgy gondoltam hogy saját hirdetéseket is rakok az oldalra, nem

csak reklámcégek hirdetéseit, szóval most már két bevételi forrása is van. Úgy oldottam meg hogyha valaki kiakarja

bérelni a reklámfelületet akkor PayPal-en átküldi a pénzt, és a hirdetés meg is jelenik. Ezzel még nagyobb bevételre

számítok [~4000$]. Csak nem tudom hogy most mit csináljam mert úgy ez után adózni kell. Esetleg cégalapítás?

Mit csináljak hogy legálisan tudjak tevékenykedni? - ehhez tökfej vagyok úgyhogy jó lenne egy kiterjedtebb leírás. ;D

Előre is köszönöm .

2011. márc. 16. 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Megmutatnád melyik honlapokról van szó?
2011. márc. 17. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!