Az adóvisszatérítést az APEH hány napon belül utalja ki a feladástól számítva? Ez most naptári nap, vagy munkanap?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 10:10
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem a feladástól, hanem a beérkezéstől számított 30 munkanap. És mintha lenne egy kezdő dátum, talán március 20, ami előtt akkor se kapod vissza, ha már január 5én feladtad.
2/4 anonim válasza:
Beérkezéstől számított 30 nap az utalási határidő.
Kivéve, ha valami gond van a bevallással. Akkor 30 napja van rá, hogy jelezze az ügyfélnek (ezt saját hatáskörében egyszer 30 nappal meghosszabbíthatja) és a helyes bevallás beérkezésétől 30 nap az utalási határideje.
Naptári nap.
3/4 anonim válasza:
Március elejétől kezdenek utalni.
Én január végén adtam fel a bevallást, és kb egy hete már megkaptam a visszajáró pénzt.
4/4 CDNS55 válasza:
Pénzt nem kapsz, ellenőrzést igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!