Számítógépen szeretném csinálni az adóbevallásomat. A keretprogram fent van a gépen de a 1053-as nyomtatványt sehogy nem sikerül betölteni. Segítene valaki?
Telepítettem az Abev.exe keretprogramot (Abev2006 ikonom lett így az asztalon), majd csináltam egy frissítést az Abev upadte2006-al, ami a keretprogrammal együtt települt fel. Ez letöltött egy csomó nyomtatványt, a 1053-as nincs benne. Ezek után 1053 aktív súgó java websart-ot telepítettem.
Ha megnyitom az Abev 2006-ot az asztalon, abban sehol nem találom a nyomtatványt. Mit rontottam el? Hogyan csináljam tovább? A válaszokat előre is köszönöm!!!
Úgy tudom, hogy már az ABEV JAVA program az aktuális.
APEH, ill. NAV honlapon megtudod.
Ezen az oldalon van fenn a program. Az oldal alján az ÁNYK Abevjava program.
Azt töltsd le, majd középen le tudod hozzá tölteni a 1053-as nyomtatványt. Ha a nyomtatványt letöltötted, kattints rá és telepítsd hogy tudd is használni.
Nem selejtes az APEH-os, nekem is az van fent. Pont tegnap tettem fel, mert kíváncsi voltam rá, a kérdésed miatt.
Most távolítsd el az összeset, és kezd elölről a telepítést, hátha ott szúrtál el valamit, bár az egész automatikus.
Az abevjava keretprogramhoz feltétlenül kell hogy legyen a gépen., enélkül nem megy
1. lépés
Első lépésben kérjük, győződjön meg arról, hogy számítógépén telepítve van-e a JAVA futtatókörnyezet legalább 1.6-ös verziója (JRE 6). Ennek ellenőrzéséhez kattintson ide, a felugró ablakban láthatja az ellenőrzés eredményét. Ha a JAVA futtatókörnyezet megfelelő, akkor a számítógép készen áll a következő lépésre, kérjük, térjen át a 3. pontra.
FONTOS - Windows98 és WindowsME operációs rendszerek már nem alkalmasak az APEH programjainak futtatásához!
ezt követően: ÁNYK-abevjaja keretprogram
majd a 1053-as letöltés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!