A 0853-as adóbevallási nyomtatványnál hogyan lehet az üres nyomtatványt kinyomtatni?
Figyelt kérdés
Van ilyen opció hogy üres nyomtatvány kinyomtatása ha legördítem az adatok menüt, de nekem ez az opció nem aktív, nem tudom kiválasztni...2009. febr. 7. 13:47
1/2 anonim válasza:
De úgy próbáltad ugye, hogy megnyitottad a 0853-ast és utánna próbáltad ezt az opciót? Elvileg működnie kéne, ha rendesen fel van telepítve a nyomtató.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, már megoldottam. Épp az volt a baj hogy úgy próbáltam hogy már meg volt nyitva. Még megnyitás előtt ki tudtam választani és utána megnyitni az üres nyomtatványt és úgy már ki tudtam nyomtatni. Csak nekem nem így volt logikus...
2009. febr. 8. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!