Más is küzd az APEH nyomtatványkitöltő programjával?
Letöltöttem a keretprogramot (AbevJava), telepítettem, meg is tudom nyitni, majd amikor letölteném a 0853-as nyomtatványt (Java WebStart), kiírja, hogy "A keretprogramot kell először telepíteni. Csak utána tudja telepíteni ezt!" Ha nem lenne telepítve, nem tudnám megnyitni, nem?
Mit rontok el???
Szia
Mi is kínlódtunk ezzel. Aztán kiderült azért, mert a windows 98-ra már nem lehet telepíteni a jawat.Vagyis telepítette, de megnyitnám a 0853-t az már nem megy. Ráraktuk a másik gépre, az xp prof , azon sem ment simán, végül is szám.gépes szakembert kellett hívni hogy telepítsen.
viszont én a munkahelyemen simán meg tudtam csinálni, ott nem volt semmi gond.
Kimaradt egy vessző. :)
Szóval: Nem, nem ez a probléma. Települt, mint egy program...
Rákattintottam.
Letölti.
Megnyitom.
"A keretprogramot kell először telepíteni. Csak utána tudja telepíteni ezt!"
Máskor:
"Kevés a rendelkezésre álló memória. Az abevjava_start programmal indítsa az alkalmazást. Ez a parancs állomány, tartalmazza a program futásához szükséges beállításokat."
Sajnos már én is sok helyről hallottam, hogy nem ugyanúgy telepítődik két tök ugyanolyan gépre.
Köszönöm mindenkinek. Azt hiszem nem marad más, mint reménykedni, hogy a tesómék gépére fel tudjuk telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!