Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Más is küzd az APEH nyomtatván...

Más is küzd az APEH nyomtatványkitöltő programjával?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a keretprogramot (AbevJava), telepítettem, meg is tudom nyitni, majd amikor letölteném a 0853-as nyomtatványt (Java WebStart), kiírja, hogy "A keretprogramot kell először telepíteni. Csak utána tudja telepíteni ezt!" Ha nem lenne telepítve, nem tudnám megnyitni, nem?

Mit rontok el???

2009. febr. 5. 12:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
AbevJava megnyitásán mit értesz? Települt mint egy program? Ha csak úgy nyílt meg mintha egy tömörített fájl lenne az nem jó. Lehet, hogy nincs java program a képeden. (nekem ez volt a gond)
2009. febr. 5. 12:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem települt, mint egy program. A Java Runtime környezet is alkalmas, ellenőriztem. Meg is tudom nyitni az Abev-et, csak éppen a nyomtatványt nem tudom letölteni.
2009. febr. 5. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia

Mi is kínlódtunk ezzel. Aztán kiderült azért, mert a windows 98-ra már nem lehet telepíteni a jawat.Vagyis telepítette, de megnyitnám a 0853-t az már nem megy. Ráraktuk a másik gépre, az xp prof , azon sem ment simán, végül is szám.gépes szakembert kellett hívni hogy telepítsen.

viszont én a munkahelyemen simán meg tudtam csinálni, ott nem volt semmi gond.

2009. febr. 5. 13:02
 4/12 A kérdező kommentje:

Kimaradt egy vessző. :)

Szóval: Nem, nem ez a probléma. Települt, mint egy program...

2009. febr. 5. 13:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Windows XP Service Pack 3-nk van...
2009. febr. 5. 13:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Rossz nyomtatványt töltöttél le. Nem a 0853 Java WebStart kell neked, hanem a 0853.jar.

De be is linkelem neked:

nyomtatvány:

[link]

súgó:

[link]

A telepítésük ugyanúgy működik, mint az AbevJava esetében.

2009. febr. 5. 14:35
 7/12 A kérdező kommentje:

Rákattintottam.

Letölti.

Megnyitom.

"A keretprogramot kell először telepíteni. Csak utána tudja telepíteni ezt!"

Máskor:

"Kevés a rendelkezésre álló memória. Az abevjava_start programmal indítsa az alkalmazást. Ez a parancs állomány, tartalmazza a program futásához szükséges beállításokat."

2009. febr. 5. 15:03
 8/12 anonim válasza:

[link]

itt van a keretprogram

[link]

és ez a nyomtatvány

Ezt a kettőt telepítettem, és utána megnyitottam az ikonnal, amit kirakott az asztalra.

Nekem így sikerült.

ok sikert hozzá!

2009. febr. 6. 15:05
 9/12 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám az abev java-val. Szintén feltelepítettem a keretprogramot, az ellenőrzés szerint is van Java-m, mégis a nyomtatvány telepítésénél, ugyanaz mindig, azaz a "A keretprogram....". Tegnap telepítettem egy ugyanolyan rendszert használó (Vista) gépre az egészet, és ott semmi baj nem volt vele.
2009. febr. 11. 15:54
 10/12 A kérdező kommentje:

Sajnos már én is sok helyről hallottam, hogy nem ugyanúgy telepítődik két tök ugyanolyan gépre.

Köszönöm mindenkinek. Azt hiszem nem marad más, mint reménykedni, hogy a tesómék gépére fel tudjuk telepíteni.

2009. febr. 12. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!