A pénztárgép éves zárását megcsinálhatom magamnak?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok abban segíteni, hogy hogyan? A gépkönyvbe akkor nekem kell beleírni?
Köszi a segítséget!
2011. jan. 3. 16:13
1/2 anonim válasza:
Igen, de az nem hiteles. Hogy hogyan az a pénztárgép használati utasításában benne van. A hiteles éves zárást a pénztárgépet üzembe helyező vagy szervizelő csinálja. A gépkönyvbe a tulajdonos vagy a hiteles zárást végző írja be, továbbá egy példányát valamelyikük beküldi a területileg illetékes APEH Irodába.
2/2 A kérdező kommentje:
Már sikerült is megoldanom. Lezártam, kinyomtattam, beírtam a gépkönyvbe. Ez is hiteles így, az Apeh honlapján rajta van. Azóta már érdeklődtem a környezetemben, és más is megcsinálja magának.
Spóroltam ezzel is legalább 5000-t.
2011. jan. 4. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!