Honnan kell jövedelem igazolást kérni arról, hogy nincs jövedelmem?
Párom szerint és az itteni egyik hivatalnok szerint a polgármesteri hivatalban. (Most ez azért nagy kérdés, mert én hivatalosan, még a szüleim házában lakom. Tehát az ottani polgármesteri hivatalt kell felkeressem, ami párom városától több, mint 200 kilométer, több órás út. És jelenleg nem akarom bevállalni, ha nem biztos, hogy ott kell érdeklődni. Az út több okból problémás lenne mostanában. Ha mégis a polgár mesteri hivatalból kell, akkor mást kell megkérjek, pl. szüleimet, hogy intézzék.)
De köszönöm az előző választ. Nem tudom mi lesz igaz, de hamarosan kiderül.
Köszönöm a válaszokat. A polgármesteri hivatal csak arról adott, hogy náluk nem vagyok alkalmazásban. Amire szükségem van azt az Apeh adja majd ki, miután én nekik az adóbevállást beküldtem. Ez utóbbi megtörtént. De egyelőre még nem jeleztek vissza, hogy feldolgozták a papírjaim.
Külföldön vagyok, ezért nem jutott eszembe a telefonálás - de jó ötlet volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!