Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ki kell e tölteni ezt a...

Ki kell e tölteni ezt a lapot, vagy hogyan kell?

Figyelt kérdés

Kaptam a munkahelyen egy papírt:

a 25 év alatti fiatalok kedvezményének részben vagy egészben történő

érvényesítésének mellőzéséről.

Azt mondták töltsem ki mert nem jár az adókedvezmény. Bérfeliróhoz mentem mert nem tudom értelmezni nem volt kompetens ismerősöket kérdeztem valaki mondta hogy töltsem ki valaki azt hogy ne mert ez mellőzés és így nem fog járni a kedvezmény. Tanàcstalan vagyok nem tudom mit csináljak

tegnapelőtt 16:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Elolvastam a kitöltési útmutatót megnéztem egy videót de nem vagyok jogász nem tudom értelmezni
tegnapelőtt 16:45
 2/7 anonim válasza:

Ha Ön jogosult a 25 év alatti fiatalok kedvezményére, akkor azt a munkáltatója, kifizetője

mindaddig automatikusan figyelembe veszi, amíg nem nyilatkozik annak részben vagy

egészben történő mellőzéséről. Nyilatkozni akkor kell, ha döntése szerint nem kéri a kedvezmény

figyelembevételét, vagy csak a kedvezmény egy részének a figyelembevételét kéri az adóelőleg

megállapításakor.

Szerintem ha nyilatkozol akkor nem fogod megkapni az adókedvezményt.

tegnapelőtt 16:55
 3/7 anonim válasza:
Ha nyilatkozol akkor havonta nem kapod meg az adókedvezményt.Ilyenkor a következó évi adóbevalláskor igényelheted vissza egy összegben.
tegnapelőtt 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor nincs semmi ha nem töltöm ki?
tegnapelőtt 17:07
 5/7 anonim válasza:
Ha 25 év alatti vagy akkor alanyi jogon jár az adókedvezmény.Megmondod ,hogy havonta szeretnéd igénybe venni.Ilyenkor nem kell semmit kitölteni.
tegnapelőtt 17:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
tegnapelőtt 17:38
 7/7 A kérdező kommentje:
:)
tegnapelőtt 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!