Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A NAV-nak van adata arról, ha...

A NAV-nak van adata arról, ha egy vállalkozás közösségi adószámmal vásarol az Európai Unióból?

Figyelt kérdés
Az elmúlt pár hónapban több alkalommal vásároltam az EU-ból de sajnos egy téves információ miatt nem küldtem el a NAV-nak a szükséges nyomtatványt. Pótolhatom még és befizethetem az áfát? Mire számíthatok? Kb.2500 euróért vásároltam augusztus óta, előtte nem vásároltam soha külföldről.

jan. 1. 03:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egy próbát azért megér.
jan. 1. 10:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Augusztus elején vásároltam először holland nagykereskedéstől, nem hinném, hogy visszamenőleg ezt meg lehetne oldani

Illetve ilyen esetben akkor utólag nekik utalni az ottani áfát... Jó nagy szarban vagyok...

jan. 1. 10:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Dehogynem, önellenőrzéssel simán lehet rendezni.
jan. 1. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!