Átalányadózó egyéni vállalkozásom könyveléséért havi 20 ezer forintot fizetek úgy, hogy havi 1-2 számlát állítok ki. Néha tanácsokat is kapok, meg szja-bevallást. Szerintetek ez korrekt vagy túlárazott ma?
Figyelt kérdés
ma 13:11
1/3 anonim válasza:
Ennél kevesebbért ma már senki nem vállalna el szerintem. Vége van már az 5.000 Ft/hó könyvelési dijaknak. Ha valaki mégis olcsóbban csinálja, az olyan szolgáltatást is fog nyújtani. Zárójelben a drága szolgáltatás sem feltétlenül jobb. Nekem az átalányadós ÁFA mentes egyéni vállalkozásomra 35.000 Ft a könyvelési díj és ez már 20% kedvezménnyel ennyi.
2/3 anonim válasza:
Nekem havi 7000-ért könyvelnek, szintén általános, alanyi mentes ÉV, havi 1 számla.
Elégedett vagyok a könyvelővel. Az előző könyvelőm 15ezret kért és hibát hibára halmozott, folyton ellenőriznem kellett és az utolsó percre hagyott minden bevallást.
3/3 A kérdező kommentje:
A fentiek alapján úgy látom/érzem, hogy nagyon szórnak az árak...
ma 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!