Két hónapja megjött a vámköteles csomagom, bele volt dobva egy papír, hogy majd felveszik velem a kapcsolatot, és majd 15ezer ftot kell fizetnem. Azóta nem történt semmi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
okt. 28. 22:10
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, a papíron nincs semmiféle infó vagy kapcsolat, még aláírva sincs, hogy fel tudjam venni én velük a kapcsolatot. Legszívesebben hagynám, de nem tudom így kamatozik-e
okt. 28. 22:11
2/2 Hintalow válasza:
Milyen szállìtó ez? A posta, ha fizetèsi kötelezettsèg van, akkor sms-ben/email-ben küld èrtesìtőt, benne a linkkel, ahol neten lehet rendezni azt. Papìr alapú èrtesìtőt akkor tudok elkèpzelni, ha a csomag adatai között semmilyen elektronikus elèrhetősèg nem volt.
Más futárcègek persze eltèrő módon intèzhetik, nekem a USPS volt nagyon nyögvenyelős, de ők is emaillel indìtottak.
Tehát a fő kèrdès, hogy kitől jött a papìr, ott kell èrdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!