Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A NAV online számlázó programj...

A NAV online számlázó programjánál a számláknál miért ilyen szimbólumok szerepelnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nav Online számlázó programját használom egy ideje, és csak most figyeltem fel az alábbi furcsaságra, és nem tudom, hogy mit is jelentenek pontosan.

A kiállított számáknál a sor elején szerepel egy szimbólum, amire ha rákattintunk, akkor megnézhető, kinyomtatható a számla. A 7. hónapig kiállított számláknál ez a szimbólum világos színű, az újabbak pedig sötétek.

A felhasználói kézikönyv szerint a világos azt jelenti, hogy "Nem archivált papíralapú számla megtekintése letöltési és nyomtatási lehetőségekkel.", a sötét pedig "Archivált papíralapú számla......."

Viszont bővebben nem találtam leírást, hogy melyik mit jelent.

A számlákat addig is, és azóta is ugyanúgy állítom ki, az adatszolgáltatás is mindegyiknél sikeres. És nem is látok, sehol olyan lehetőséget, hogy archiválás...

Valaki tud segíteni, hogy pontosan mit is jelentenek ezek, és hogyan állíthattam be?

okt. 14. 21:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekel, mert nekem is van egy világos a sok sötét közt.
okt. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!