Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan tudom a következő...

Hogyan tudom a következő tételt lekönyvelni RLB-ben?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Mérlegképes könyvelő tanfolyamon vagyok, és most kaptunk egy projektfeladatot, amit holnapig le kell adnom. A feladat az lenne, hogy "a nyitó tételek felvezetése után könyvelje az adózott eredmény átvezetését eredménytartalékba, nyitó rendező tételként".

Az rendben van, hogy a T419 - K413 a kontírozás, de hogyan tudom RLB-ben ezt rendező tételként berögzíteni? Vagy én gondolom csak túl, és a nyitó tételek könyvelésénél kell szimplán módosítanom az értékeket? Próbáltam a program dokumentációjában keresni, de nem találtam, hogyan kellene, "Vegyes tételek könyvelése" pontban pedig nem szeretne továbbengedni. Az órán ilyet nem csináltunk (vagy csak nagyon nem rémlik).

Nagyon szépen köszönöm előre is segítségeteket!

okt. 12. 15:53
 1/1 anonim ***** válasza:

Vegyes tételként miért nem engedi? Mi a gond azzal?

Pedig ezt ott kell könyvelni ahogy írod, eredménytől függően

T vagy K a 419.

okt. 13. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!