Hol adozzak kripto után ausztria vagy magyar?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy gyakorlatilag mindkét helyen állandó lakcimem van évek óta hiába nem szabad nagyon sok embernek így van, nekem is simán megadták, kint dolgozok de ahol felnőttem ház a családdal megmaradt szintén mint állandó lakcim. De tényleg ausztriaban dolgozok és itt is van egy állandó lakcimem, akkor most ha kriptozok és muszáj adozni miatta akkor azt melyik országban tegyem ? Mert magyaroknál úgy tudom kevesebb az adó, de hát magyar Adobevallasom meg nincs is hisz bevetelem sincs innen, akkor az ures bevallásban nem is szerepel majd más csak hogy kriptozok ?aug. 12. 00:14
1/2 anonim válasza:
Add el készpénzért, egyszerűbb lesz úgy neked
2/2 anonim válasza:
Hogyha Ausztriában dolgozol, fizetsz adót, van állandó lakhelyed, akkor ott valld be a kripto utáni adót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!