Az alábbi nyomtatványokat honnan tudnám megszerezni ahhoz, hogy ki tudjam tölteni az ANYK programban?
21T1011U, 21T1041, 21T1042
Online pénzügyi iskolához kellene ezeket a nyomtatványokat kitölteni a megadott adatokkal, de csak a 2024-es verziót találom. Beküldeni nem kell csak lementeni pdf-ben. Írtam az iskolának, de ők még nem válaszoltak.
"csak a 2024-es verziót találom."
Nem lehet, hogy a feladatgyűjteményed régi és azért ír 21-es dokumentumokat. És a 24-esek éppen olyan jók lennének.
Nézd meg újra, mert minden régi nyomtatványt is képes betölteni az ÁNYK rendszer.
Szervíz fül -> Frissítések -> Csak a NAV-nál hagyod bent a pipát, majd Tovább gomb.
Rámész az "Újdonságok2 fülre" és ott végigpörgeted a listát, megkeresed benne a neked szükséges nyomtatványt.
Nekem benne van az, amelyiket még nem telepítettem bele az ÁNYK-ba, mert nem volt szükségem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!