Az hogy van, hogy a Galéria Savaria-t egy amerikai LLC-n keresztül csinálják?
Figyelt kérdés
Csak azért mert amikor én érdeklődtem tanácsadónál, hogy nem-e lehetne külföldön alapítani céget az online üzletemnek aminek több külföldi ügyfele van mint magyar, le lettem hurrogva hogy ott kell adózni meg vállalkozni ahol a munkavégzés helye van... Ez az oldal pedig kifejezetten magyar :) Szóval nekik szabad, nekem nem?2024. júl. 12. 23:11
1/4 anonim válasza:
Te nem vetted még észre, hogy vannak "bizonyos körök" akiknek mindent szabad?
Olvasd az átlátszót vagy a blikket...
2/4 anonim válasza:
Nem ismerem a céget, de adózási szempontból az a kérdés, hogy hol zajlik a tényleges munkavégzés. Ahogy én látom, ez az oldal csak felületet biztosít a hirdetéseknek, mint pl. a Jófogás vagy az Ebay, és még néhány kiegészítő online szolgáltatást. Ezeket akár Amerikából is biztosíthatja.
3/4 Pipike007 válasza:
[link] Szerintem hamis. És szerintetek?
4/4 A kérdező kommentje:
🤣 ja
jan. 5. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!