Raktár kiadása után hogyan kell adózni?
Figyelt kérdés
Beszéltem már könyvelővel, olvasgatok a NAV oldalán , fel is hívtam a NAV-ot de mivel egy könyvelő már nagyon elrontott nekünk valamit ezért próbálok minden irányból érdeklődni. Nem találok kimondottan a NAV oldalán raktárnak bejelentett ingatlanról információt ezért is érdkelődök itt hátha valakinek van személyes tapasztalata.2024. júl. 9. 11:58
1/5 anonim válasza:
Azért nem találsz külön raktárakról szóló cikket, mert semmi különleges nincs a raktárakban (hacsak nem adóraktár/jövedéki raktár, de az meg nagyon más tészta). Sima bérbeadás, az vonatkozik rá, mint a nem lakóépületekre.
2/5 anonim válasza:
Azért az nem mindegy szerintem, hogy pontosan mit szolgáltatsz.
Ha csak a területet adod, ahogy #1 írja, akkor egyszerű, ha szolgáltatsz is (pl. a te targoncásod kezeli az árut), akkor már komplexebb, mindenképpen keress egy normális könyvelőt.
Ahogy nem esel neki kombinált fogóval a fájó fogadnak, ha az első fogorvos letörte, hanem keresel egy másikat, aki megcsinálja
3/5 A kérdező kommentje:
Igen már van másik könyvelőnk aki elméletileg nagyon jó, csak nehezen bízok meg egyenlőre bárkiben. Amúgy hivatalosan raktár de be van rendezve teljesen és irodának lesz kiadva egy kft-nek.
2024. júl. 9. 12:54
4/5 anonim válasza:
#3: Ja, ha már eleve adócsaláson gondolkozol, pláne nem itt a helyed.
5/5 A kérdező kommentje:
Mi az adócsalás????? semmi ilyenen nem gondolkozok. Pont az a baj hogy az előző könyvelő elcseszett valamit nagyon és ezért nagyon félek egy újabb bírságtól.
2024. júl. 9. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!