Adó egy százaléka kinek?
Figyelt kérdés
Láttam listát a neten, de szűrni nem lehet sem kategóriák, sem város szerint.
Hova érdemes?
2024. máj. 16. 07:31
1/11 anonim válasza:
Neked azt is meg kell mondani név szerint, hogy kire szavazz, ugye...?
2/11 anonim válasza:
Akinek te akarod. Én idén az állatkertnek adtam, párom a mentőknek, de adtam már a horgászegyesületnek is, ahova apám jár, meg beteg gyerekeknek.
3/11 anonim válasza:
Nyíregyházi Állatbarát Alapítványnak például. De bármelyik állatmenhely jó választás. Rengeteg utcára kidobott állaton segítenek, ivartalanítanak, hogy lehetőleg kevesebb utcacica-utcakutya legyen. Sok a felelőtlen állattartó, így sajnos mindig telt ház van a menhelyeken. Az etetés, orvosi költségek pedig mindenhol pénzbe kerülnek.
5/11 anonim válasza:
A legjobbat akkor teszed, ha nekik adod:
A világ legjobb munkáját támogatod vele, úgy, hogy neked semmibe nem kerül.
6/11 anonim válasza:
A saját városodban nem ismersz egyetlenegy szervezetet sem?
Én adtam már a helyi színháznak, kórház egyik alapítványának, menhelynek. Most már mindig az egyik nagy karitatív szervezetnek adom.
Az egyházit meg nyilván mindenki a saját meggyőződése alapján adja valamelyik egyháznak.
8/11 anonim válasza:
Én a gyerekek iskolájának szoktam adni.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem ez az alapítványi dolgok homályos folt az egész. Nem tudok róluk semmit, főleg azt nem hogy hova kerül a pénz. Nem mintha nagy összeg lenne, de szívem szerint magamnak utalnám vissza ha lehetne, illetve a gyerekeimre költeném.
2024. máj. 16. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!