Mikorra várhatom így az utalást?
Figyelt kérdés
Besdtam elektronikusan a NAV-nak az adóbevallást február 20.-án. viszont 5 nappal később vagyis február 25.-én kaptam a tárhelyre egy üzenetet hogy a NAV javított 2 dolgot, de az összeg megmaradt illetve minden más is csak 2 adatot javítottak ki. Akkor 20.-tól vagy 25.-től kell számolnom a 30 napot a kiutalásra?2024. márc. 18. 13:33
1/3 A kérdező kommentje:
Senki??
2024. márc. 19. 13:01
2/3 anonim válasza:
Elvileg ma vagy 5 napon belül jönnie kéne... Ne türelmetlenkedj, szerinted ha te nem tudod, mas tudni fogja?
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem ez volt a kérdésem. És igen. Érdekes máshol is feltettem a kérdés és tegnap 23 komment érkezett rá.
2024. márc. 20. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!