Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy tudom visszanézni a TB...

Hogy tudom visszanézni a TB állapotát?

Figyelt kérdés

Letöltöttem az egészségablak alkalmazást és feltűnt, hogy a taj lámpa változásnál van egy dátum, aminek nem kellene ugyanis nem attól a dátumtól van TB-m hanem sokkal régebb óta.

Tudom is, hogy akkor aktuálisan hol dolgoztam és egy b*****sz könyvelő volt, emlékszem is mentem orvoshoz és közölte, hogy nincs TB-m holott jó ideje dolgoztam már ott, de ha nem megyek kitudja meddig nincs TB-m mert ő pancser...

Ez most eszembe jutott (nem aktuális) de kíváncsi lennék meddig nem volt akkor fizetve, az ő hibájából...

2024. márc. 3. 01:38
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Nem a könyvelő volt pancser, hanem a munkaadód átvert. Nem jelentett be, nem fizetett utánad adót, TB-t.
2024. márc. 3. 01:50
 2/6 A kérdező kommentje:

De a könyvelő volt pancser.

Ugyanis hívtam a munkaadót hogy ott vagyok az orvosnál és nincs TB-m, mondta hogy máris hívja a könyvelőt és vissza szólt, hogy igen ők hibáztak, elnézést orvosolják....

És mikor legközelebb vittem a könyvelőnek anyagot személyesen is ő kért elnézést nem a munkaadó, hogy valamit elrontott (már pontosan mit arra nem emlékszem) de azt tudom, hogy ő volt a ludas...

2024. márc. 3. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
csoda hogy átcseszik? :D azóta sem sokkal okosabb hisz egy keresést nem tud elindítani a gugliban
2024. márc. 3. 05:11
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Én beléptem az EESZT térbe, nekem semmiféle TAJ-lámpával kapcsolatban nincs adat.

Azt, hogy mikor és melyik munkáltatónál voltál/vagy bejelentve, mint biztosított, azt a NAV ügyfélkapus portálján keresztül tudod lekérdezni -> ÜPO

Ha ott minden stimmel, akkor lényegtelen a TAJ-lámpás történeted.

[link]

2024. márc. 3. 07:02
 5/6 A kérdező kommentje:

3: Téged cseszett át @nyád, mikor azt mondta, hogy szeret...

4: EgészségAblak, nem EESZT

2024. márc. 3. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy egészségablak, de a leírás szerint ugyanazt látod rajta, mint az EESZT térben. Akkor mégsem?

Mindegyis. Az ügyfélportálon lekérheted a munkáltatói bejelentéseket.

2024. márc. 3. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!