Ha a NAV-nál felnyomok valakit, utána kapok levélben vagy valahol értesítést róla?
"Viszont a mocskok"
Mocskoknak tartod őket, de azért a segítségük kellene? Szép, mondhatom...
Az is szép, hogy névtelenül nem tudsz bejelentést tenni. Én ezt támogatom is. Ugyanis, ha kizárólag a rosszindulat vezérel, és nincs valóságalapja a bejelentésednek, igenis vonjanak érte felelősségre! Ezért nincs névtelen bejelentés már évek óta!
Mivel a NAV adótitkot nem sérthet, ezért nem fogsz a vizsgálat eredményéről semmiféle értesítést kapni. Közöd nincs hozzá ugyanis!
A Népegészségügy sem ad ki titkot, de kapsz egy választ, ellenőrzést tartottak, további lépéseket tesznek stb.
"Én ezt támogatom is. Ugyanis, ha kizárólag a rosszindulat vezérel, és nincs valóságalapja a bejelentésednek, igenis vonjanak érte felelősségre! "
Mi az, hogy nincs valóságalapja? De ugen van, alátámasztva hirdetésekkel stb. Nem vezérel rosszindulat sem... Miért kellene felelősségre vonni?
Netalántán személyes sértettségedett éled ki itt? Amúgy én csak annyit kérdeztem, hogy fognak-e utána keresni, levelet kapok-e vagy valami értesítést a bejelentésről. Ennyi. Ebben mi a rosszhiszeműség?
"Ugyanis, ha kizárólag a rosszindulat vezérel, "
Ezt írtam. Láthatóan te sértődtél meg, pedig csak értelmezned kellett volna a válaszom. Ha nem inged, ne vedd magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!