Adnak valamilyen visszaigazolást arról, hogy sikeresen befizettem a tb-t?
Figyelt kérdés
December 16-tól magam után fizetem a tb-t, a NAV levele alapján átutaltam nekik a fél havit decemberre. Kérdés, hogy ezt meg tudom nézni valahol, hogy sikeres volt, feldolgozták stb., vagy csak arról kapok értesítést, ha tartozásom van?2024. jan. 6. 11:09
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Nyilván tudsz róla, ha elutaltad, vagy feladtad a csekket postán, vagy ügyfélszolgálaton bankkártyával rendezted az fizetnivalódat.
Ahogy a közműszolgáltatók, úgy a NAV sem fog erről külön köszönőlevélben értesíteni. :)
Ügyfélkapun keresztül bármikor meg tudod nézni, hogy éppen hogyan áll az adószámlád. Milyen esedékességgel mekkora összegek íródtak elő kötelezettségként és ahhoz milyen dátummal mekkora összegű befizetéseket könyveltek el.
3/3 anonim válasza:
...arról is értesítenek, ha túlfizetésed lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!