Hogy van ez a külföldi cégek létrehozásával? Tényleg nem adóznak?
Figyelt kérdés
Nincs cégem és nem is akarok. Olvasgattam a neten és nem értek egy dolgot:
Azt értem hogy nem kell adózni mert 0%, de hogy veszik ki a pénzüket? Ha Magyar számlára fog érkezni több külföldi utalás ami nem gyanús? Vagy minden hónapban elrepülnek mondjuk Cyprusz-ra vagy Hollandiába pénzt kivenni és visszarepülnek? :D
2023. dec. 19. 16:53
1/6 anonim válasza:
Miért kellene magyar számlára hazautalni? Ezen a ponton lemaradtam.
2/6 A kérdező kommentje:
Hogy venné fel egy Magyar állampolgár/vállalkozó a pénzt?
2023. dec. 19. 22:05
3/6 anonim válasza:
A magyar kis m, mert melléknév. Azt honnan veszed, hogy nem kell adózni? Valamit nagyon félreértettél. A világ bármely pontján eléred netbankon keresztül a zulu, a tadzsik, a hottentotta bankszámlán tartott pénzed, a számlához tudsz bankkártyákat igényelni, ezekkel bárhol fizetni, bankjegykiadó automatából pénzt felvenni.
4/6 anonim válasza:
És miért kell a pénzt felvenni? Leesett?
A #3 válasz tökéletesen rávilágít mennyire sötétben tapogatózol
5/6 A kérdező kommentje:
2023. dec. 20. 17:44
6/6 anonim válasza:
5# nem azt írják, az offshore országok legtöbbjében is kell adózni. Ahol meg tényleg nem - ilyen kevés van - az tök nem az átlagvállalkozások szintje. A legtöbb külföldi cégalapítás amúgy nem azért történik, hogy öt százalékkal kevesebb adót fizess pl, hanem a jobb piaci lehetőségek, a terjeszkedés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!