OnlyFans-hez melyik ÖVTJ-t szükséges/érdemes használni?
Hali,
- Mielőtt még felállna valaki pucája, és elkezdené pötyögni, hogy "kŰdD eL a LiNkeT tE r1BaNccc" egy szőrös fiú vagyok, és nem szexuális tartalmat árusítok. :D -
Odáig eljutottam, hogy másodállású egyéni vállalkozást kell bejelentenem, ha van mellette főállásom, viszont nem vagyok biztos benne, hogy milyen ÖVTJ-t használjak hozzá.
Köszi a választ előre is! :)
Az OF nem csak szexuális tartalom árusítására van.. :) Én festészetre használom. Kirakom a festményeim és sok guideot csinálok. El sem hiszed, mennyi embert érdekel. :D
Ettől függetlenül még nem tudnék megélni belőle, de ki szeretném tisztán venni azt a havi 80-100ezret :)
A tevékenység típusától függ az ÖVTJ, nem attól, hogy milyen platformot használsz az ügyfelek elérésére.
A Te esetedben ez lehet pl.:
855201 Iskolarendszeren kívüli alapfokú művészetoktatás
855202 Kulturális képzés szakkör keretében
855901 M.n.s. egyéb oktatás
900306 Képzőművészeti tevékenység (képzőművészeti alkotások készítése)
Felvehetsz akármennyit, csak ellenőrizd a KAVIR-ben előtte, csak olyat vegyél fel, amihez van végzettséged, vagy nem kell végzettség. Illetve lehetőleg olyat, amihez nem kell engedély meg bejelentés.
Számlázáskor meg amúgy sem kell ráírni a számlára az ÖVTJ kódot.
Nagyon köszönöm #5!! :)
Elküldtem privátban #3. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!