Az "A" változatú mérleget lépcsőzetes felépítésűnek tekintjük?
Mivel 2 "oszlop" van, ahol egymás alatt vannak a sorok
Nem tudom, hogy lépcsőzetesnek tekintjük, vagy más szót használunk rá.
Mi olyan bonyolult neked ezen, hogy esetleg lehet rá más szó is?
Az a baj hogy azt senki nem kérdezte te mit tudsz :)
Úgy látszik kérdést értelmezni nem de akkor minek vagy itt?!
Azt sem tudod megmagyarázni.
De hálsiten nem Mindnekinek ennyi esze van mint neked, privátban volt aki tudott is segíteni, nem csak itt okoskodik :)
Próbáltalak tanítani a régi módon, rávezetni a megoldásra. Tudod, adj egy halat parasztnak és jól lakik. Tanítsd meg halászni és sosem fog éhezni. Hát úgy látszik (nem csak ebből a kérdésedből), hogy te sokat fogsz éhezni.
Itt feszülsz napok óta, ahelyett, hogy bármelyik számvitel alapjai könyvet kinyitnád, ahol le van írva, hogy milyen mérlegtagolások vannak. De akár be is írhattad volna a google keresőjébe, az első 10 találatból legalább 8 biztosan releváns lenne.
Örülök, hogy volt aki privátban segített, itt nagyon jó emberek vannak (rajtam kívül természetesen), szerencsére a múltkor is pont ez történt :)
Az a szerencséd, hogy nem lehet az egodról a tudásodra esni, mert nagyon csúnyán megütnéd magad egy akkora zuhanástól.
Milyen múltkor?????
Ezekszerint te ennyire ráérsz, hogy embereket próbálsz "tanítani" itt vagy csak ennyire unatkozol hogy próbálod kioktatni őket?!
Feltesz valaki egy kérdést amire vagy tudsz válaszolni vagy nem, te nem. De miért nem görgetsz tovább?
A Google -n, és a könyvön is túl vagyok már.
Nincs leírva a megnevezése :)
De te nagyon okosnak hiszed magad továbbra is a semmivel amit ide mind leírtál :)
Ne mondd már nekem, hogy ha a google-be beírod, hogy mérleg lépcsőzetes elrendezése, akkor nem adja ki a választ :D Most kipróbáltam és alálőttem a 10/8 aránnyal…
Az pedig szintén hihetetlen számomra, hogy számvitel könyvben ez ne lenne benne. Láttam már párat, mindegyik számvitel alapjai könyvben benne vannak a megnevezések.
Nem kell játszani ezt a milyen múltkor szöveget, a stílusod, a szóhasználatod és az írásképed alapján totál egyértelmű, hogy mely kérdések tartoznak hozzád.
Részemről itt lezártam, törlöm is a kérdést a listámból, úgyhogy nem fogom látni a válaszodat.
Hála a jó istennek, hogy nem írsz ide többet. Eddig sem kellett volna, ha válaszolni nem tudsz. Az a baj, hogy a kérdést MÉG MINDIG nem érted, de felesleges is lenne belemenni, mert nem akarod.
Továbbra sem tudom, milyen kérdésekre gondolsz. Ezek szerint te ennyire ráérsz, hogy minden kérdést olvasol és válasz helyett valamit írsz csak hogy a te kommented ott legyen, vagy mi lenne a cél???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!