Dolgoztam 2021ben napi bejelentessel es augusztusban kaptam egy 70ezres adótartozást egeszsegugyi jarulek meg ilyenek nov 15ig kell befizetnem ezt tudom valahogy reszletre kerni? Es ha igen mennyi reszletbe adjak? (Nem tudok bemenni mert dolgozok)
Figyelt kérdés
Nav2023. okt. 23. 19:55
1/3 anonim válasza:
Elvileg évente egy alkalommal kérhetsz részletfizetést adótartozásra, ha nem nagyobb az adósságod mint 1 millió forint. Ügyfélkapun keresztül be tudod adni.
Ezt olvasd át:
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen csak 70ezer de valoszinuleg nov elejen bemegyek
2023. okt. 23. 21:20
3/3 anonim válasza:
Bármikor lehet részletfizetésre kérelmet benyújtani a NAV-hoz. Van a HAGYOMÁNYOS kérelem, amikor vagyonfeltárást is végeznek, és nem kötelesek hozzájárulni a részletfizetéshez, valamint van az AUTOMATIKUS részletfizetési lehetőség, amikor nem végeznek vagyonfeltárást, hanem kötelesek biztosítani maximum 12 hónapra a részletet, ha 2 feltételnek megfelelsz.
1./ Adott évben nem volt még engedélyezett automatikus részletfizetésed.
2./ A tartozásod nem haladja meg az 1 millió forintot.
A legutolsó az automatikus részletfizetési kérelem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!