Vélemények a viszlatkata.hu-ról? Mennyire megbízható/éri meg?
Figyelt kérdés
Aki használta már: bonyolult használni?
Előre is köszi!
2023. szept. 20. 20:55
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem éri meg.
3/9 anonim válasza:
Azért mert nem nyújt semmi kiemelkedőt a piaci viszonyokhoz képest, csak hangzatos frázisokat puffogtat a videóban (némely dolgot hibásan is), valamint olyan dolgokat állít be egyedinek, ami már pár éve teljesen alap mindenhol.
4/9 anonim válasza:
De létező cég? Tényleg könyvelnek is valakiknek? Mert írtam nekik tegnap. De nem kaptam semmilyen választ még. Viszont a 4999Ft + áfa elég jó lenne. Hisz elszálltak nagyon már az árak.
5/9 anonim válasza:
Aki a mai világban 5-7 ezer forintokért könyvel, az nagyon kevés. Lehet bármilyen digitális meg automatizált meg sok-sok hangzatos jelzőt ráaggatni, akkor sem lehet abból kitermelni normális keretek között egy minimális megélhetést. Plusz egy könyvelő tevékenységét ma nem lehet teljesen automatizálni, elég sok folyamat igényel emberi beavatkozást. Számolj utána, hogy hány ügyfél kell 5-7 ezer forintos könyvelési díjak mellett ahhoz, hogy egy minimálisan normálisnak mondható jövedelme legyen valakinek. Ez több mint 100 ügyfelet jelentene emberenként, ami azt jelenti, hogy nem igazán tudnak mindenkivel naprakészen foglalkozni. És ez sok problémát fel fog vetni a jövőben. Nem biztos, hogy az a jó befektetés, ha most a legolcsóbb könyvelőt keresed meg.
6/9 anonim válasza:
Nekem van könyvelőm 3 éve.( Amúgy a viszlatkata írt és azt írta hogy már 10.000 Ft + áfa, jövőre 12.000 Ft + áfa lesz) Csak azt veszem észre már hogy egyéni vállalkozónak is annyiért könyvelnek mint egy BT nek, vagy Kft nak. És azért ez frusztráló. Egy BT 35.000 Ft adót fizet. Én 110.000 Ft ot magánemberként... ez Magyarország.
7/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, nálunk egy sima átlag EV a harmadát fizeti egy társas vállalkozáshoz képest. A bt 35 ezrét nem is értem honnan vetted.
8/9 anonim válasza:
Ezért fogja a feleségem könyvelői (Mérlegképes Könyvelő) tanfolyamot inkább elvégezni! Nem fogok lassan 20.000 Ft-ot fizetni a könyvelőnek EV-ként! Ha már az állam így is lehúz egy csomó adót a vállalkozókról!
9/9 anonim válasza:
A mérlegképesen nemigen tanítanak ev könyvelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!