Ügyfélkapuval belépsz, aztán fenti menüben Szolgáltatások / Adószámla és pótlékadatok / Adószámla, aztán Új lekérdezés, kiválasztod az adónemet (vagy nem írsz be semmit), aztán Lekérdezés indítása. Elkészült eredményekre kattintva ott egy PDF, abban benne lesz.
2023. szept. 8. 23:44
4/19 anonim válasza:
Márciusban küldték ki az egész évi adóról az értesítést amit két részletben kell megfizetni. Utalj át ugyanannyit, mint amit márciusban fizettél.
2023. szept. 9. 01:16
5/19 anonim válasza:
3. Nem tudom miért pontoztak le. Annyival egészíteném ezt ki, hogy be kell a lekérdezésnél állítani a szeptember 15-i dátumot, különben nem jelenik meg a fizetnivaló.
2023. szept. 9. 01:19
6/19 anonim válasza:
Ha tavasszal helyezték ki az ügyfélkapus tárhelyedre az értesítést, és te azt nem helyezted át tartós tárba (van ilyen opció a tárhelyeden), akkor az az értesítés 30 nap után automatikusan törlődik.
Tedd azt, amit a 3-as válaszoló írt. Adófolyószámládon meg tudod nézni az összeget, ha a lekérdezési intervallumot szeptember 15-ére állítod be, nem pedig előbbi dátumra.
2023. szept. 9. 06:40
7/19 anonim válasza:
Nem törlődik az értesítés, továbbra is le lehet kérni, csak nem a tárhelyen, hanem pl az üpon a dokumentumoknál.
2023. szept. 9. 10:10
8/19 anonim válasza:
"Nem törlődik az értesítés, továbbra is le lehet kérni, csak nem a tárhelyen, "
Tehát mégis törlődik a tárhelyről az értesítés... :)
2023. szept. 10. 06:09
9/19 anonim válasza:
Nem, maga az értesítés ugyanúgy ugyanabban a formában megvan, csak máshol.
2023. szept. 10. 08:20
10/19 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a NAV mobil alkalmazást, ott pár kattintással be tudtam végül fizetni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!