Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyibe kerül nekem az, ha...

Mennyibe kerül nekem az, ha nem veszem fel a bérletet?

Figyelt kérdés

Van biciklim, be is tudok sétálni a munkahelyemre, a hónapban már nem mentem a bérletért.

A munkáltatóm vagy én, fizetünk így a bérletért?

Ez is az én kérdésem, hozzátartozik.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-ko..

2023. jún. 24. 06:45
 1/5 anonim ***** válasza:

"a hónapban már nem mentem a bérletért."

A munkáltató beszerzi helyetted a bérletet? Mert ha igen, és nem tartasz rá igényt, akkor időben illik szólni róla, hogy ne vegye meg feleslegesen.

2023. jún. 25. 06:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csak nekem veszi a bérletet, bár ez nem mentség, nem is névreszóló.
2023. jún. 25. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nem csak nekem veszi a bérletet,"

Ez lényegtelen. Az a lényeg, hogy ő veszi meg, nem pedig te. Ha így van, akkor ahogy már írtam -> illik időben szólni, hogy ne vegye meg neked, mert biciklivel fogsz munkába járni.

2023. jún. 26. 05:21
 4/5 anonim ***** válasza:

A mai bérletek igazolványszámra mennek, nálunk legalábbis így jönnek a szelvények.

Ha jár a bérlet, és megveszi neked a munkáltató, akkor jó nagy marha vagy, hogy nem veszed fel.

Plusz bérként adózik, a munkáltató kifizeti.

Jelezd a munkaügyön, hogy köszi nem kérem, aztán ha meg kell veheted magadnak 9500hufért(ha pesti vagy)

2023. jún. 27. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:

4. marha Te vagy, olvasd el a kiírásom első mondatát.

Utánajártam, megveszik a bérleteket, de aki nem kéri, az majd kéri akkor, amikor kéri, ha kéri. Szóval, nem névreszóló, hanem kéréskor írják rá a nevet, számot, stb.

2023. júl. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!