Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » TBSZ-t èrintik bàrmilyen...

TBSZ-t èrintik bàrmilyen módon az új befektetèsi adótörvènyek?

Figyelt kérdés
2023. jún. 2. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudni még pontosan...
2023. jún. 2. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
60%

Nem, a TBSZ-t nem érintik.

Személyes megjegyzés, hogy a befektetői bizalmat erőteljesen érinti, nekem speciel ez volt az utolsó csepp, hogy a derivatív megtakarításaimat lassan átvigyem egy másik EU-s országba. Nem vagyok se kimondottan kormányellenes, se kormánypárti ember, enyhe távolságból figyelek mindent, de azt nagyon tartom nem okésnak, hogy támogatják a felelőtlen hitelfelvételt (csak büntetőkamat eltörlése, kamatstop, etc) én pedig, aki felelősen megtakarít, egyik napról a másikra dupla akkora terhet kapok a nyakamba. A fenéket, azt.

2023. jún. 2. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:
*csok büntetőkamat
2023. jún. 2. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
85%

Egyetértek a 2. Válaszolóval. Borzasztóan nyomasztó ahogyan a kormányzat beavatkozik az egyének, piaci szereplők döntéseibe, ahogy torzítja a már eleve megtépázott társadalmat, ahogy próbál gyámkodni felettünk, hülyének nézni minket.

Sok dagadt gci kommunista remélem hamarosan tűzre kapnak, már nagyon jó lenne ha megszabadulnánk tőlük valahára.

2023. jún. 2. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!