Egy százalékos kérdés. Melyik szervezetnek ne adjuk az adónk 1 százalékát és miért ne? Melyek azok a szervezetek amelyeknél pont oda nem jut a pénzből akiknek vagy amikre szánják?
Az ilyen nagy, nemzetközi szervezeteknél pl biztosan elviszi a bürokrácia a nagyrészét.
A legjobb, ha valami kisebb, helyi alapítványnak adod, akik nem reklámozzák magukat, hanem csak teszik, amit lehet. Pl. állatmenhely.
De volt, amikor én pl a Wikipédiának küldtem, mert ott is tuti jó helyen van.
Más okból, de én a Műhely Alapítványtól pártoltam el így.
Mindig szoktak keresni önkénteseket jegyszedőnek, vagy irodai munkákra, stb., és amikor akartam önkénteskedni jófejségből, akkor megkérdeztem őket e-mail-ben, hogy most keresnek-e valakit. Nem válaszoltak, úgyhogy telefonon is érdeklődtem. Hát olyan durván elküldött a fenébe, hogy mégis mit képzelek én, legalább egy önéletrajzot küldjek... nem is értem, ha ingyen kell jegyet szedni, akkor miért fontos nekik, milyen szakképzettségeim vannak, de küldtem. Arra se jeleztek vissza semmit.
Innentől nem nekik megy az 1%, 5+ évig oda ment.
Most a NaNe-nak szánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!