Az törvényes hogy egy boltban 2%-al drágább egy termék hogyha kártyával akarom kifizetni?
Én tudom hogy melyik az, rám is rám szóltak, bár nekem felár nem volt.
Sajnos nekik ennyi a költség, áthárítják. Azt nem tudom hogy joguk van e megnevezni a költséget, esetleg lehet e úgy hívni hogy a készpénzes fizetés kedvezménye de tulajdonképpen ha a neten vásárolsz van bolti kp ár, előre utalásos ár, bankkártyás ár és utanvetes ár.
Ezekből legalább kettő megtalálható, eleve az utánvét mindig drágább, és senki se panaszkodik
Nem számolhat fel plusz díjat a kártyás fizetésre, ezt a kártyatársaságok is tiltják. Vicces, mert az ilyesmit kisboltok szokták max csinálni, nem építőipari kereskedők. 200 ezres tételnél meg aztán pláne nevetséges a plusz díj.
Nyugodtan kiírhatod ide, ez egy anonim oldal, hátha más sem megy ezekhez. Ha nem állítasz valótlant, akkor semmiképp nem vehetnek elő érte, hiszen te leírtál egy tényt egy névtelen oldalon, az legyen a cég baja, ha emiatt vásárlókat veszít.
Ja és igen, fel kell jelenteni őket.
Nekik ennyibe kerül.
mikor biciklit vettem, akkor 3% lett volna. fizettem KP-val és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!