Prémium egészségpénztár kérdések?
tehát a fogaimat csináltattam párszor az elmúlt időben, így a kártyám a havi szintű befizetésekhez képest bemínuszolt. az odlalukon nézem, nincs összekötve a bankkártyámmal, ezt írja:"bankszámlaszám hiány - Bankszámlaszám hiánya miatt 110 000 Ft értékű számláját nem tudjuk kifizetni." ez mit jelent? ha ennyit befizetnék, ennek utalnák vissza a kb 80százalékát a bankkártyámra, a maradékot pedig majd jóváírnák? vagy mi ez a 110ezer?
illetve alul van az oldalukon szintén hogy kártyás egyenleg 0, családi kassza 65000. ez mit jelent, mi a különbség? köszi!
Az egeszsegpenztari szamlad nem tud minuszba menni. Ha nagyobb erteku szamlat kuldesz be, akkor azt nem fizetik ki (teljesen).
“Na ezt nem ertem hogy hova akarna utalni vagy ilyesmi.“
Neked akarnak atutalni a keszpenzes szamlak osszeget. Ezt mar leirtam kb ugyan igy az elozo kommentben is ugyhogy megorobalom mashogy:
- van 100k az ep szamladon.
- bekuldesz 100k erteku keszpenzes szamlat
- ezt a 100kt kifizetik neked azutalassal, az ep szamlad egyenlege 0 lesz.
- bekuldesz meg 100k erteku keszpezes szamlat. Ezt nem tudjak kifizetni neked, mert nincs ekoltheto egyenleged az egeszsegpenztari szamldon. Ha befizetsz legalabb 100 ezer forintot akkor mar ki tudjak kifzetni az ep egyenlegedbol a masodik keszpenzes szamlat es ekkor atutaljak majd neked ezt az osszeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!