Megkaptátok már az adóbevallás tervezetet?
Figyelt kérdés
Elvileg március 15-től elérhető az ügyfélkapun. Szokott jönni róla e-mail is hogy megérkezett a tárhelyemre.
De eddig semmilyen email nem jött.
Ti már megkaptátok?
2023. márc. 29. 09:53
1/9 anonim válasza:
Igen, én március 16-án már meg is csináltam (módosítottam). E-mailt nem kaptam róla, de beléptem az e-szja portálra és ott volt
4/9 anonim válasza:
Március 14-én elérhetővé vált mindenkinek. Külön értesítést nem küldtek róla, nem is fognak.
5/9 A kérdező kommentje:
Jó tudni hogy nem jön már email...eddig küldtek.
Köszönöm a válaszokat :)
2023. márc. 29. 16:30
6/9 anonim válasza:
nekem sem jött meg valamiért pedig az utóbbi években már március 17 körül rajta volt nem tudom miért.
7/9 anonim válasza:
én beléptem az ügyfélkapuba és nem jött meg még
8/9 anonim válasza:
Az ügyfélkapus tárhelyre nem is jön értesítés. Az eszja oldalon fenn kell már lennie.
9/9 anonim válasza:
Nav.gov.hu-n belépve van csak fent már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!