8 órás bejelentés mellett hogy tudok alkalmi munkát vállalni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy lehet mert utánna néztem csak ahol dolgozok fő állásban úgy járok hogy 2 nap után 2 otthol aztán el tudnék menni néha egy vállalkozóhoz melózni napival, csak mondta a felettesem a fő állásban, hogy amikor nem jövök melózni van hogy be vagyunk írva akkor is és mondta be hogy baj legyen belőle hogy oda is le vagyok jelentve meg ide is.2023. márc. 19. 19:19
1/5 anonim válasza:
A kutya sem fogja összefuttatni az alkalmis napjaidat a munkaidő nyilvántartással. A munkahelyed nem is jelenti a NAVnak, hogy melyik nap dolgoztál, az alkalminál meg nem jelentik hogy hány órakor kezdesz és hánykor végzel.
2/5 anonim válasza:
Ez aztán a jó munkahely. Nem jársz be de be vagy írva.
3/5 anonim válasza:
Menj alkamiba is, ha tudsz. A kettőt általában nem egyeztetik.
4/5 NTBS válasza:
Nem egyeztetik. Csak legyél bejelentve.
5/5 anonim válasza:
Senkit nem érdekel ilyen szinten a dolog, ugyanis létezik rugalmas munkaidő, valamint olyan is, hogy valaki maga osztja be a munkaidejét. Pontosan ezért nem is követik ilyen szinten a munkaidőket, továbbá az államot leginkább az érdekli, hogy az adóbefizetés folyamatos legyen a költségvetésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!