Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szociális ösztöndíjhoz ilyen...

Szociális ösztöndíjhoz ilyen esetben is kell NAV IGAZOLÁS?

Figyelt kérdés

Testvérem 2022.11.14-től kezdett el dolgozni és az ösztöndíj igényléshez le kell adni 1 hónapnál nem régebbi igazolást valamint NAV igazolást az előző évről.

Az 1 hónapnál nem régebbi meg is van, viszont a tavalyi évről, arról az 1 hónap +2 hétről nincs NAV igazolása , nincs még adóbevallása (nem csinálja meg a munkahelye) fog majd keresni könyvelőt, de még nincs kész

tudtommal május 31-ig kell az adóbevallás, vagy nem tudom honnan lehet NAV igazolást szerezni? sajnos nincs ügyfélkapuja sem

2023. febr. 15. 21:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"pedig én az ügyfélkaput pont megcsináltattam meghatalmazással "csak szólok""

Örülök, hogy pozitív változások is vannak már e téren.

"az az azonnal az 7 naptári napon belül de köszi a fáradtságot"

Az ügyintézőt "idéztem", amikor azt állítottam, hogy azonnal megcsinálják, ha minden adat rendelkezésre áll hozzá.

"#19 Köszönöm"

Szívesen...

2023. febr. 18. 05:00
 22/23 A kérdező kommentje:
#21 lehet, hogy nálatok azonnal de nekem 7 naptári napot mondott ...én is az ügyintézőt idéztem
2023. febr. 18. 07:31
 23/23 anonim ***** válasza:
... akkor nálunk szuper gyorsak...
2023. febr. 19. 04:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!