Melyik az az oldal, ahol visszanézhető az eddigi összes munkaviszonyom?
Figyelt kérdés
Itt gyakorin írta valaki, de elfelejtettem az oldal nevét. Az összes munkaviszonyom ott volt és az is hogy mikor mennyit kerestem. Nekem az lenne a fontos, hogy mennyi adót vontak az utolsó munkahelyemen.2023. febr. 15. 11:43
2/2 anonim válasza:
A fenti linken bért nem fogsz találni, az biztos.
A NAV-hoz kell bejelenteni a munkaviszonyok kezdetét és végét is. A NAV-nak kell a jövedelmekről bevallást készíteni, tehát a NAV nyilvántartásából érdemes ezeket az adatokat kinyerni. Ott le tudod kérni hogy a munkáltatók havonta milyen bért számfejtettek részedre, mit vontak le belőle.
Ügyfélkapu kell hozzá ugyanúgy, mint a fenti nyilvántartáshoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!