Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adóelőleg nyilatkozat első...

Adóelőleg nyilatkozat első oldalát át kell-e húzni ha semmire se vagyok jogosult?

Figyelt kérdés

Ez az A/1, A/2, stb oldal, listázza a 25 éven aluliak kedvezményét stb. Az egyéb pótlapokat áthúztam "nem vagyok jogosult" jelzéssel és aláírtam, de a "címoldallal" nem tudom mit kezdjek. Elég-e alaírjam, vagy át is húzzam stb

Köszi előre is

2023. jan. 25. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Amire nem vagy jogosult vagy nem kívánod igénybe venni, azt nem kell kitölteni.
2023. jan. 25. 17:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem látom az adóelőleg nyilatkozatod első odalát, így válaszolni sem tudok, hogy mit csinálj vele.

A nyilatkozatok nem egységesek, tehát több pontban is eltérhet egyik a másiktól, ugyanis nincs kötelező egységes forma rájuk.

Neked mi szerepel az első oldalon, valamint milyen kedvezményt szeretnél érvényesíteni év közben? A válaszodtól függ a válaszom.

2023. jan. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!