Havi 1db számla könyveléséhez (átalányadózás - másodállás) szükséges könyvelő?
Figyelt kérdés
Havi 2M alatti bevétel, adomentesen, egyetlen egy számlát kell kiállítani havonta + lekönyvelni. Szerintem ezt az egyet nem lehet olyan bonyolult, ha megmutatja egyszer valaki (útmutatót nem találtam).2023. jan. 24. 22:19
2/10 anonim válasza:
Ha érzel magadban affinitást a folyamatos jogszabálykövetésre, adminisztrációra, stb, akkor nem kell könyvelő. De jelenleg még a szakemberek egy részének is fejtörést okoz az újfajta bevallás. Ja és nem mellesleg könyvelés szempontjából tökre nem releváns manapság, hogy egy számlád van vagy 50 havonta, minimális az időbeni különbsèg a könyvelésben. Azt azért jó ha tudod, hogy a könyvelés nem csak annyi, hogy beadogatod az 58-akat és kész.
3/10 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy milyen havi 2M adómentes?
Az évi, babukám. Ha ilyen szövegértési képességeid vannak, akkor szerintem jobban jársz könyvelővel. 6-7000 forintért találsz már havonta.
5/10 anonim válasza:
Én a havi 2M bevételemből nem sajnálok havi 15 ezret könyvelőre, hogy ne nekem kelljen a bevallásaimmal baszkódni.
Ha neked van erre affinitásod, egészségedre, nekem ennél drágább az időm, pedig számvitelt is tanultam, szóval nem lenne teljesen életidegen az ötlet. De nem, nincs az az isten.
6/10 anonim válasza:
És ki adja be majd az áfát fel év múlva?
8/10 anonim válasza:
7, gondold végig, vajon ennyi ésszel mit és hova számlázhat...
9/10 anonim válasza:
Akár lehet tárgyi mentes ügynök, ahhoz sok ész nem kell :D De tudom, tudom :)
10/10 A kérdező kommentje:
Évi 2 millió alattit akartam írni, elírtam bocsi.
2023. jan. 25. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!