Közvetlen költségek fajtái benne van a számlatükörben?
A közvetetettet megtaláltam (85.szlaosztály)
Közvetlen is megtalálható benne?
De jó neked h te okosabb vagy mint a tanár, várj nem is... te hol tanítasz?
Jaj, sehol csak okoskodni próbálsz :))))))
Nézz magadba te, de tanár inkább többet ne legyél. :))
Milyen? Rosszindulatú.
Nem is jó választ írtál, ugyanis válaszolt nekem a tanár hogy a közvetett van benne felsorolás szerűen.
De ha nem tudod akkor nem kötelező válaszolni.
Mivel fogalmad sincs, hogy milyen tanár voltam, ezért nem túl releváns, amit mondasz :) A volt diákjaim közül többen is nálam dolgoznak most, szóval annyira szar nem lehetett a módszerem :)
Nem tudom miért mondod, hogy rosszindulatú vagyok, amikor erre a kérdésedre és az előzőekre is mindegyikre korrekt választ adtam. A baj az, hogy az alapfogalmakkal nem vagy tisztában, ezért nem érzed úgy, hogy segítettem/segítettünk itt neked, ezért inkább harácsolsz, hogy itt rosszindulatú a hozzáállás. A tanároddal is szívesen elbeszélgetnék, hogy tényleg ilyen az oktatás színvonala náluk, vagy miért írsz ide ilyesmiket.
De megfogadom a tanácsodat és a jövőbeni kérdéseidre (mert lesznek) nem fogok válaszolni.
Kiscsibe, az a tanár aki a közvetlen költséget a 85ös szla osztállyal tanítja, szívesen megnézem. Az órán ha feladat van, akkor 1 vagy csak 5ös ktg elszámolás van, 2 elsődleges 5ös másodlagos 6/7, 2 elsődleges 6/7 másodlagos 5ös. Ha külön van benne évzárás, akkor az eredmény levezetéséhez a ktg záráshoz megy a 8as szla osztály. Dr Siklósi Ágnes és dr Veres Attila is gondolom teljesen analfabéta, és az általuk írt könyv 418/419. oldala is fszságot ír, ahol levezeti, hogy a 493 adózott eredmény elszámolási szla 81-84 Értékesítés közvetlen ktg, 493-85 ért közvetett ktg. A fejezet címe könyviteli zárlattal kapcsolatos klasszikus elszámolások/ költség és eredményszámlák rendezése.
Szerintem pont annyi fogalmad van a számvitelhez, mint nekem a mechatronikához, vagyis semmi. Kevered a szezont és a fazont, ötleted sincs, hogy mit jelent a költségek felosztása, mi az a ktg nem, mi a frászt jelent a közvetlen és a közvetett ktg.
És ha már volt egy ilyen feladatod is tudnád, tudom online, meg csak lap, meg egyéni tanrend, meg a kisfszom is kifogás le tud menni, hogy mennyire rossz így tanulni, de kétlem, hogy egy büdös betűt is olvastál, és csak a nagy szád van a semmire, és itt osztod az észt, olyanoknak, akik használják, gyakorolják akár oktatták is a tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!