Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Közvetlen költségek fajtái...

Közvetlen költségek fajtái benne van a számlatükörben?

Figyelt kérdés

A közvetetettet megtaláltam (85.szlaosztály)

Közvetlen is megtalálható benne?

2023. jan. 19. 21:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

De jó neked h te okosabb vagy mint a tanár, várj nem is... te hol tanítasz?

Jaj, sehol csak okoskodni próbálsz :))))))

2023. jan. 20. 10:38
 12/17 anonim ***** válasza:
A Veszprémi Egyetemen tanítottam óraadóként, de már nem teszem, mivel nagyjából csak gombokért lehetne, plusz az óraadói státuszt azt nem igazán preferálják már. Különösebben nem hat meg, amiket mondasz, csak jótanácsként írtam, amit írtam. Fontold meg, vagy cáfolj rám a jövőben. Remélem a másodikat fogod megvalósítani :)
2023. jan. 20. 10:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Ilyen hozzáállással nem is érdemelsz többet :)
2023. jan. 20. 11:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Milyen hozzáállással? :D Leírtam a kérdéseidnél a választ, ráadásul az utolsó kommentemben még jót is kívántam neked :) Kicsit magadba kéne nézni talán.
2023. jan. 20. 11:16
 15/17 A kérdező kommentje:

Nézz magadba te, de tanár inkább többet ne legyél. :))

Milyen? Rosszindulatú.

Nem is jó választ írtál, ugyanis válaszolt nekem a tanár hogy a közvetett van benne felsorolás szerűen.

De ha nem tudod akkor nem kötelező válaszolni.

2023. jan. 20. 13:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Mivel fogalmad sincs, hogy milyen tanár voltam, ezért nem túl releváns, amit mondasz :) A volt diákjaim közül többen is nálam dolgoznak most, szóval annyira szar nem lehetett a módszerem :)

Nem tudom miért mondod, hogy rosszindulatú vagyok, amikor erre a kérdésedre és az előzőekre is mindegyikre korrekt választ adtam. A baj az, hogy az alapfogalmakkal nem vagy tisztában, ezért nem érzed úgy, hogy segítettem/segítettünk itt neked, ezért inkább harácsolsz, hogy itt rosszindulatú a hozzáállás. A tanároddal is szívesen elbeszélgetnék, hogy tényleg ilyen az oktatás színvonala náluk, vagy miért írsz ide ilyesmiket.

De megfogadom a tanácsodat és a jövőbeni kérdéseidre (mert lesznek) nem fogok válaszolni.

2023. jan. 20. 14:04
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

Kiscsibe, az a tanár aki a közvetlen költséget a 85ös szla osztállyal tanítja, szívesen megnézem. Az órán ha feladat van, akkor 1 vagy csak 5ös ktg elszámolás van, 2 elsődleges 5ös másodlagos 6/7, 2 elsődleges 6/7 másodlagos 5ös. Ha külön van benne évzárás, akkor az eredmény levezetéséhez a ktg záráshoz megy a 8as szla osztály. Dr Siklósi Ágnes és dr Veres Attila is gondolom teljesen analfabéta, és az általuk írt könyv 418/419. oldala is fszságot ír, ahol levezeti, hogy a 493 adózott eredmény elszámolási szla 81-84 Értékesítés közvetlen ktg, 493-85 ért közvetett ktg. A fejezet címe könyviteli zárlattal kapcsolatos klasszikus elszámolások/ költség és eredményszámlák rendezése.

Szerintem pont annyi fogalmad van a számvitelhez, mint nekem a mechatronikához, vagyis semmi. Kevered a szezont és a fazont, ötleted sincs, hogy mit jelent a költségek felosztása, mi az a ktg nem, mi a frászt jelent a közvetlen és a közvetett ktg.

És ha már volt egy ilyen feladatod is tudnád, tudom online, meg csak lap, meg egyéni tanrend, meg a kisfszom is kifogás le tud menni, hogy mennyire rossz így tanulni, de kétlem, hogy egy büdös betűt is olvastál, és csak a nagy szád van a semmire, és itt osztod az észt, olyanoknak, akik használják, gyakorolják akár oktatták is a tárgyat.

2023. jan. 20. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!