Milyenek egy könyvelő napjai?
Ez attól függ mikorra kérdezed. PL augusztus végén elég laza, május közepén meg lehet szívni :D
Mostanság én olyan fél9 körül megyek le az irodába, kávé, e-mailek, hírek, stb. 10 körül nekiállok ténylegesen dolgozni, dél körül ebéd, aztán újra meló kb 3-ig. Közben ha van fontos e-mail, telefon, adhoc dolog akkor azt rendezem. 3 után még átnézem a tárhelyet, hogy jött-e s.o.s dolog, ha nem akkor boldog vagyok, ha igen, akkor próbálom intézni. Kb 4 körül szoktam hazaindulni. Ez egy átlag nap. Nyilván van, amikor több meló van, van amikor kevesebb. Vannak napok, amikor kb érdemi munka nincs, csak továbbképzések, törvényolvasás/értelmezés, stb.
Ez tényleg változó.
Én egy kisebb társaságot vittem ilyen szempontból (50 alkalmazott). A határidők előtt néha húzósabb volt, de voltak napok, amikor elkezdtem takarítani az irodában, annyira nem történt semmi.
Én nem csak könyveltem, hanem minden gazdasági jellegű feladatot is végeztem -> munkaügy, tb., bérszámfejtés, stb.
Egy modellé sokkal jobb.
Reggel felkel, egész nap csodálatos, este lefekszik. Továbbra is csodálatos. Aztán másnap kezdődik elölről.
Ehhez egy könyvelőben semmi csodálatos nincs. Legalábbis a többségben biztosan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!