Van olyan szervezet, ami segít a külföldön szerzett jövedelem után adóbevallást készíteni?
Külföldön dolgoztam és egyik kolléga mondta, hogy valami hivatalos állami helyen készítteti az adóbevallását.
Kicsit furának tartottam, mert miért lenne olyan magyarországi hivatalos szerv, ami adóbevallást készít ingyen, főleg úgy, hogy az külföldi bevételszerzésről is szól. (Tudom, nav automata bevallástervezet, de az pont nem tartalmaz semmi extra infót és nem is személyesen kell felkeresni őket ezért.)
Plusz az sem volt tiszta számomra, hogy oké, hogy itthon beleírja az adóbevallásába a külföldi jövedelmet, de a célországban is kellene adóbevallást benyújtania, amire meg azt mondta hogy nem kell.
Szerintem meg kell, mert nem kiküldetésben dolgoztunk, hanem adott országbeli cég foglalkoztatott.
Szóval tudtok olyan hivatalos helyet, ahol elvileg ingyen foglalkoznak ilyennel (budapest)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!