Babygirl01 kérdése:
NAV tartozás EFER rendszerben történő kiegyenlítése VPOS (online bankkártyás) fizetés esetén azonnal eltűnik a NAV adószámlámról a tétel?
Figyelt kérdés
Sehol nem találtam infót, azt igen, hogy 5 másodperc alatt megkapja a címzett fél, de hogy ez mennyi idő alatt íródik a NAV rendszerébe jóvá az adószámlámon azt nem írják sehol. Hiteligénylés miatt nagyon fontos lenne hogy bármilyen megoldással is de holnap délelőttig ki legyen egyenlítve. Egyébként semmilyen levelet nem küldtek, nem is tudtam róla, csak mikor beléptem leellenőrizni, akkor láttam.2022. dec. 20. 20:23
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, én se hittem el előszőr az ügyfélszolgálatos hölgynek, de nagyon meggyőzően mondta hogy az utalással fix így lesz :D
2022. dec. 29. 12:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!