Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » NAV Önellenőrzést ki segíthet...

NAV Önellenőrzést ki segíthet megcsinálni?

Figyelt kérdés
Egy betegség miatt vissza szoktam kapni az adóból évente egy összeget, sajnos idén ez elmaradt időben leadnom személyes okok miatt. Ki segíthet nekem ebben hogy ezt megcsináljam? Könyvelőn kívül? Ügyfélkapum nincsen. Előre köszönöm a válaszokat!
2022. nov. 29. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Családtag például?

Vagy ha ott sincs "hozzértő", akkor a NAV ügyfélszolgálatán szoktak segíteni a segítőkészebb ügyintézők.

2022. nov. 29. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, sajnos nincsen hozzáértő családtag, telefonos segítséget is kértem egyszer, de egy pár mondat után kb leráztak. Ha mondjuk személyesen bemennék a NAV-hoz ott hajlandó lenne valaki ebben segíteni?
2022. nov. 29. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:

"NAV-hoz ott hajlandó lenne valaki ebben segíteni?"

valaki ? lehetséges

De, mikor én voltam kérdezni, azt mondták kérdezzem a könyvelőmet,

hát én könyveltem, magam hiába kérdeztem.

2022. nov. 29. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
egyébként mikor visszakaptál az előző években pénzt, akkor ki csinálta meg a bevallásod?
2022. nov. 29. 19:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Az előző években is ahogy idén is kaptam tőlük postàn egy nyilatkozatot és ab tervezetet amit vissza kellett volna küldenem, de a férjem úgy elrakta a levelet és nem is emlékezett rá hogy megérkezett hogy mire megtaláltuk már késő volt. Szóval az előző években csak pótolni kellett a meglévő tervezethez. Idén meg már teljesen máshogy kell csinálni és nem tudom honnan induljak…
2022. nov. 29. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Írtam privátot.
2022. nov. 30. 05:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Az önellenőrzéshez az előzménybevallás elengedhetetelen, így ha az megvan, kereshetsz engem is, szívesen segítek.
2022. dec. 1. 07:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!