Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Meg tudom valahol nézni a...

Meg tudom valahol nézni a 2021-es adóbevallásom?

Figyelt kérdés

Katás vagyok. A könyvelő nem intézte el a 21-es ipa bevallást, illetve amikor beküldte azt is rosszul. 3M forint fölötti bevételem volt, amire ő csak 900 ezret írt be ( az adóiroda ügyintézője mondta), ebből gondolom, hogy az előző évi adóbevallást is elcseszte.

Most ott vagyok, hogy tartozásom van amit 15 napon belül (már csak 8) ki kell fizetnem de mivel az ipa bevallás rossz így az ügyintéző azt se tudja mennyit kéne fizetnem... Nagyon mérges vagyok, nem tudom minek fizetem a könyvelőt ha több kárt csinál mint hasznot.

2022. okt. 12. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért ezer sebből vérzik...

Nem tudják, hogy rossz a bevallásban az összeg, azzal az összeggel dolgozzák fel, amivel be lett adva. Tehát az alapján kell fizetned, max ha javítod, változik az összeg.

2022. okt. 12. 11:07
 2/3 anonim ***** válasza:
és ha tartozásod van, akkor fel van dolgozva a bevallás, tehát az ügyintéző meg tudja mondani, mi szerepel benne...
2022. okt. 12. 11:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Fizess be annyit amennyit ker a nav hogy befizess, aztan majd onellenorzest csinaltatsz mas konyvelovel es javitod.

Tovabba szepen nezd meg a szerzodesed amit a konyveloddel kotottel es hajtsd be rajta a penzt amit a hulyesege miatt buksz.

2022. okt. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!