Ha KATA -s voltam, de már megszüntettem, akkor a TB -t hova kell fizetni?
Figyelt kérdés
Kell valami nyilatkozatot tenni, vagy űrlapot kitölteni, ha már nem a KATA részeként fizetem a TB -t?2022. okt. 10. 18:49
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
Ha más adózási formára váltottál, akkor abban fizeted a TB-t. Ha jelenleg nincs jövedelmed, akkor a NAV-nál be kell jelenteni egy űrlapon, hogy TB fizetési kötelezettséged keletkezett.
De nem értek minden adózási formához, tehát ha jelenleg is adózol, de más módon, és nem vagy benne biztos, hogy a TB-t is tartalmazza, akkor kérdezz rá a navnál.
3/4 anonim válasza:
Nekem az nem tiszta, hogy már a legelső naptól kell fizetni munkanélküliként vagy ha volt elég munkaviszonyom akkor csak a 46.-naptól keletkezik fizetési kötelezettségem?
4/4 anonim válasza:
3: ha legalább 45 nap mubkaviszonyod volt előtte, akkor csak a munkanélküliség 46. napjától keletkezik fizetési kötelezettséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!