Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » KATA adózás meddig rendezhető?

KATA adózás meddig rendezhető?

Figyelt kérdés
Augusztusban megszüntettem a katámat.110 ezer forinttal tartozok a NAV-nak.Csak novemberben tudnám rendezni.Lehet valami bajom belőle?Van erre valami határidő?

2022. szept. 25. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz belőle. Amíg nem szólítanak fel nincs határidő
2022. szept. 25. 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyébként mióta van ez a tartozás? Hátha látják majd a többiek, így tanulunk belőle meddig nem történik semmi
2022. szept. 25. 23:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Júniustól
2022. szept. 25. 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nem írnak ennyi ideje akkor nem kell törnöd magad, majd törleszted ha tudod. Gondolom év végén szólnak már, de részletfizetést is kérhetsz rá ha ennyire terhet jelent
2022. szept. 26. 01:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem 22-én írták (12 a határidő), hogy tartozásom van és rendezzem 30 napon belül. Ha fizetési nehézségem van, akkor pedig vegyem fel velük a kapcsolatot.

Több helyen olvastam, hogy hónapokig nem szól a nav, nem is értettem, hogy engem miért értesítettek 10 nap után.

2022. szept. 26. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!