OnlyFansből adózás mostanság Magyarországon - hogyan? Megéri?
OnlyFans indításán gondolkodom. Főállásban dolgozom. A mostani magyarországi helyzet miatt szerintem reális (ha szomorú is), hogy ilyen megoldásokhoz fordul az ember lánya, viszont kerülném az arcom mutatását és a meztelenséget, inkább sejtelmesebb képeket tennék fel, ha van rá igény rövid, lightosabb (minőségi!) erotica írásokat tennék mellé, stb - szóval erre vonatkozó véleményeket kérlek kerüljük, amennyiben nem segíteni szeretnétek ebben a témában is :)
Csupán egy kis kereset-kiegészítésre vágyom. Havi 100 ezer alatti összegben gondolkodom egyelőre, én már azzal is megelégednék, ha csak havi plusz 50 ezret keresnék.
Mit javasoltok, adózás szempontjából ezt hogyan lehetne a legjobban megoldani? Gondolom a katázás nem opció már, mivel cégnek kéne adózni, meg ott mindenképp inkább a 100 ezres vagy annál magasabb bevétel érné meg, 50-nel nullára jövök ki. 80%-os átalányadózást válasszak, ha ebbe belekezdek? Vagy van más opció, ami jobb?
Ha komolyan belekezdenék ebbe, akkor valószínű megkeresnék egy szakértőt, egyelőre tapasztalatokra vagyok kíváncsi, szeretném felmérni, hogy érdemes-e egyáltalán ezzel foglalkozni. Köszi előre is a (segítő) válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!